Luk

11. juli 2018

Nyt erhvervscentrum i Ørestad City

Vi har taget første spadestik til opførelsen af vores 50.000 m2 store erhvervscentrum på Kay Fiskers Plads i Ørestad City. Adm. direktør, Søren Risager-Hansen, svarer her på tre spørgsmål om det ambitiøse projekt.

 

Hvilke typer af lejere henvender bygningen sig til?

”Vi forventer, at ejendommen på Kay Fiskers Plads vil være særligt attraktiv for mindre til mellemstore virksomheder i vækst, hvor lejemål kan indrettes fra 500-1.000 m2 for de mindste virksomheder. Ejendommen har samtidig kapacitet til at kunne rumme mellemstore virksomheder og virksomheder i domicilstørrelsen. Ved at etablere sig i et større fællesskab får virksomhederne gavn af de faciliteter og tværgående forretningsmæssige synergier, som dette giver mulighed for. Derudover vil en del af ejendommen blive udbudt til co-working, som vi kalder ”New Corporate Community”. Det er et fællesskab, hvor virksomheder kan starte med få arbejdspladser og successivt udvide omfanget. Eller hvor større virksomheder, eksisterende lejere såvel som virksomheder udefra, fleksibelt kan leje midlertidige arbejdspladser i forbindelse med særlige behov.

 

Bygningens stueplan kalder I ”byen i byen”. Hvorfor det?

“Op til 3.000 brugere kommer til at have deres daglige gang i fællesarealet i stueetagen, når ejendommen er taget fuldt i brug. Det svarer til antallet af indbyggere i en mindre dansk provinsby. Vi bruger derfor temaet ”byen i byen” i vores iscenesættelse af dette areal. Vi arbejder med begreber fra byen som f.eks. ”ankomstpladsen”, ”markedspladsen”, ”mødepladsen” og ”legepladsen” samt ”strøget”, ”strædet” og ”passagen” som ramme for funktion og indretning af de fællesfaciliteter og tilbud, lejerne får del i. Konkret omfatter det møde- og konferencerum, restauranter, caféer og food court, sundheds- og træningsfaciliteter samt butikker. Alle tilbud, som skal gøre det nemt og bekvemt at gå på arbejde i vores ejendom. I ejendommens kantzone mod byen lader vi byens og ejendommens brugere møde hinanden i butikker og spisesteder, så vi får en levende og attraktiv markedsplads, der skaber et nyt centrum i Ørestad City.”

 

Hvordan bliver det at gå på arbejde i ejendommen på Kay Fiskers Plads?

”I KLP Ejendomme vil vi skabe det, vi kalder ”Room for Human Potential”. Det betyder, at vores ejendomme skal være en attraktiv ramme om vores lejeres aktiviteter og behov så det potentiale virksomhederne indeholder kan folde sig fuldt ud. Kontorejendommen på Kay Fiskers Plads er vores mest ambitiøse projekt til dato. Vores mål er at sætte nye standarder for kontorejendomme, arbejdsmiljø, indeklima, fællesfaciliteter og services. Samtidig gør vi meget ud af, at ejendommen skal være sund at arbejde og færdes i. Vi certificerer bygningen inden for Danish Green Building Standard, kategori ”Guld”, vi bruger testede og sunde byggematerialer, vi skaber rammer for medarbejdernes velvære, etablerer et sundhedscenter med træningsfaciliteter og indretter en stor cykelparkering i kælderen med mulighed for omklædning og bad. Ejendommen skal med andre ord leve op til vores vision om at skabe ”Room for Human Potential” ved at levere optimale rammer for de mange mennesker, der hver dag kommer til at arbejde her.”

 

Fakta om kontorlejemålet på Kay Fiskers Plads:

Den fleksible flerbrugerkontorejendom er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og kommer til at bestå af 40.000 m2 kontorareal samt 10.000 m² fællesareal. Kontorarealet kan fleksibelt opdeles i flere selvstændige lejemål eller lægges sammen til større enheder. Der kan nemt indrettes enten åbne kontorområder til aktivitetsbaserede arbejdspladser og projektarbejde eller cellekontorer af varierende størrelse, alt efter behov og ønsker hos den enkelte lejer. To kælderniveauer på tilsammen 14.000 m2 giver plads til 230 p-pladser for biler, cykelparkering med tilhørende omklædningsrum og bad samt teknik- og arkivrum.
 

Se ledige erhvervslejemål her

 
Vil du vide mere om Kay Fiskers Plads, eller ønsker du at følge med i udviklingen af ejendommen løbende, så gå ind på kayfiskersplads.com eller kontakt KLP Ejendommes markeds- og ejendomschef Stig Fermi-Erichsen på tlf.: +45 2844 2661 eller sfe@klp.no

 

Andre nyheder

11. juni 2018

Skab de bedste rammer for dine medarbejdere

Engagerede og motiverede medarbejdere står naturligvis højt på virksomhedernes ønskeliste. De skaber gode resultater, giver tilfredse kunder og er dermed vigtige for at skabe en succesfuld forretning.

Læs hele nyheden her

11. juni 2018

Medarbejdernes velvære er en stærk trend i markedet for kontorudlejning

Velvære på arbejdspladsen bliver et stadig vigtigere parameter for mange virksomheder. Det viser en nyligt publiceret international undersøgelse.

Læs hele nyheden her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Vær først til at modtage sidste nyt fra KLP Ejendomme

Vi vil gerne servicere dig bedst muligt, det er derfor, vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Læs mere her.

Vi har sendt en mail, hvor du gerne må bekræfte, at du har tilmeldt dig nyheder og opdateringer fra KLP Ejendomme.

Husk at tjekke dit spam-filter, hvis mailen ikke dukker op i løbet af et par minutter.